FAQ |

Preuranjena ejakulacija


je uobičajena pojava s kojom se u jednom trenutku susretnu gotovo svi muškarci. Podaci govore da oko 12% muškaraca redovito pati od ove pojave. U tim slučajevima kada prerana ejakulacija postane česta ili čak stalno obilježava Vaš seksulani život, potrebno je poduzeti određene mjere, u suprotnom može dovesti do psihičkih problema.
Preuranjena ejakulacija je uobičajena pojava s kojom se u jednom trenutku susretnu  gotovo svi muškarci. Podaci govore da oko 12% muškaraca redovito pati od ove pojave. U tim slučajevima kada prerana ejakulacija postane česta ili čak stalno obilježava Vaš seksulani život, potrebno je poduzeti određene mjere, u suprotnom može dovesti do psihičkih problema, stresa, nezadovoljstva i pada samopouzdanja, kako kod muškaraca tako i kod žena. Dobra novost je da su tu učinkovita sredstva koja uspješno spriječavaju preranu ejakulaciju, a vama mogu pomoći da se spremite na dug, strastven i općenito uspješniji seksualni odnos. 69 LAB delayer sprej se dokazao kao najučinkovitije sredstvo u borbi protiv prerane ejakulacije. 69 LAB delayer sprej je bez nuspojava, ne sadrži benzocain, upotreba je diskretna, jednostavna i pomogao je već tisućama muškaraca. Zašto ne bi pomogao i vama?

Preuranjena ejakulacija je pojava kod muškaraca kod koje dolazi do preranog i nekontroliranog ispuštanja sjemene tekućine (sperme). Vrijeme prerane ejakulacije je teško odrediti zbog specifičnosti svakog spolnog odnosa. Općenito preranom ejakulacijom smatra se ona koja se javlja u manje od sedam minuta od početka penetracije.

Najčešći uzroci preuranjene ejakulacijeerekcija

U prošlosti se vjerovalo da je prerana ejakulacija problem samo psihološke prirode i da je sve u glavi pojedinca. Prerana ejakulacija se također povezuje s mladim, seksualno neiskusnim muškarcima koji nisu navikli na seksualni odnos i nemaju kontrolu nad erekcijom. Znanstvene studije kasnije su pokazale da to nije tako i da na preranu ejakulaciju mogu utjecati biološki i fiziološki faktori. Pročitajte najčešće uzroke preuranjene ejakulacije koje dijelimo na fiziološke, biološke i psihološke uzroke.

  • Erektilna disfunkcija: Muškarci koji imaju problema s postizanjem i održavanjem erekcije često forsiraju što brže postizanje erekcije što u konačnici dovodi do preranog ejakuliranja.
  • Preosjetljivost penisa: Neki muškarci imaju vrlo osjetljiv penis i najmanja stimulacija može dovesti do preranog ejakuliranja.
  • Upala, infekcija urinarnog trakta i problemi s prostatom: Preuranjena ejakulacija je često simptom upale mokraćnog sustava ili problema s prostatom.
  • Posljedice operacije i trauma.

NAŠE RJEŠENJE:

DELAYER odgađa ejakulaciju

DELAYER odgađa ejakulaciju

69 LAB Delayer sprej je prirodni proizvod koji učinkovito spriječava preranu ejakulaciju. Upotreba je jednostavna i sigurna.Delayer je namijenjen svim muškarcima koji žele odgoditi preuranjenu ejakulaciju i produžiti trajanje seksualnog odnosa.
Kontakt Uvjeti poslovanja
0 proizvoda u vašoj košarici
Ukupno:
0,00 kn