FAQ |

Povećanje penisa


Gotovo svaki muškarac želi svoju partnericu zadovoljiti i dovesti do ekstaze. Kvaliteta seksa u velikoj mjeri ovisi od veličini i debljini penisa. U slučaju da niste zadovoljni veličinom penisa, imamo novost za vas. Postoje različite metode koje će više ili manje uspješno produžiti i promjeniti oblik vašeg penisa.
Unatoč činjenici da će to žene pred vama zanijekati, veličina penisa ipak im je jako bitna. Nedavna istraživanja su pokazala:

• 79%  ženskih ispitanika izjavilo je da su duži i deblji penis bitni za njihovo seksualno zadovoljstvo.
• 43% ženskih ispitanika nije nikada doživjelo orgazam tijekom spolnog odnosa.
• 32% žena glumilo je orgazam tijekom seksa.

Gotovo svaki muškarac želi svoju partnericu zadovoljiti i dovesti do ekstaze. Kvaliteta seksa u velikoj mjeri ovisi od veličini i debljini penisa i iz tog razloga, muškarci koji imaju mali penis se često osjećaju marginazlizirano, imaju niže samopoštovanje, a takvi problemi kasnije mogu dovesti do novih problema, poput erektilne disfunkcije.


povećanje penisa
Prosječna veličina penisa je 15,5 cm

Prosječna duljina muškog penisa je između 13 i 16 centimetara. No, da li je dužina penisa toliko važna da je potrebno poduzeti aktivne mjere za poboljšanje tog stanja? Kako za kojeg muškarca, ali kod većine, dužina je bitna. Povećanje penisa tema je koja izaziva sumnju i neugodnost za mnoge muškarce. Istina je da koju god metodu povećanja penisa izaberete; operacija, tablete, pumpa, garancija 100% -tnog zadovoljstva ne postoji. Ipak, obično je izbor od osobe do osobe različit prema osobnom nahođenju, odnosno prema metodi koja mu najviše odgovara. Ono što morate zapamtiti je da povećanje penisa, uz iznimku povećanja kirurškim putem nije nešto što se događa preko noći.Potrebno je držati se uputstva u potpunosti, koristiti djelotvorna sredstva (po mogućnosti u kombinaciji) uz uporno i redovito provođenja plana kako biste na kraju uistinu došli do zadovoljavajućeg povećanja.
 
penis
Kirurški zahvati su brzi i trajni, ali skupi i rizični. Često se naknadno događaju brojne nuspojave tih operacija tako da ne iznenađuje podatak da se sve veći broj muškaraca odlučuje na prirodno povećanje penisa tabletama, kapsulama ili pumpicama za penis jer se na taj način mogu izbjeći skupe i rizične operacije, a učinci mogu biti slični.
Erekcijske pumpe za penis (vodene pumpe) su dostupne na tržištu dugi niz godina. Međutim sve  penis pumpe ili vodene pumpe za penis ne daju iste rezultate. Pumpe stvaraju vakum oko penisa koje tlakom pospješuju protok krvi u penis. Kad se penis navikne na takav protok krvi, stanice i mišićno tkivo se množe i šire, što dovodi do povećanja penisa. Pumpice za penis postoje u različitim oblicima, veličinama i cijenama pa se tako razlikuju po učinkovitosti. Najveća razlika je u održivosti rezultata. Neke vodene pumpe pomažu ostvariti trajne rezultate dok druge imaju kratkoročne učinke. Bez sumnje možemo reći da je Aquaman najučinkovitije sredstvo za povećanje penisa na tržištu te je svoju učinkovitost dokazao nebrojeno puta.

NAŠE RJEŠENJE:

AQUAMAN  pumpa za povećanje penisa

AQUAMAN pumpa za povećanje penisa

koja bez imalo sumnje donosi najbolje rezultate! Trajno,sigurno i učinkovito rješenje za veći penis.
RESIZER kapsule za povećanje penisa

RESIZER kapsule za povećanje penisa

Resizer kapsule izrađene su od savršene kombinacije biljaka i antioksidansa. Pomažu svakom muškarcu sigurno povećati veličinu, širinu i jednostavno obnoviti tvrdoću penisa bez štetnih nuspojava.
Kontakt Uvjeti poslovanja
0 proizvoda u vašoj košarici
Ukupno:
0,00 kn