FAQ |

Naši proizvodi

Uvjeti poslovanja

1. Uvod

Internet trgovinom 69lab-hrvatska.com upravlja tvrtka Viking Retail LTD, nadalje u tekstu prodavatelj. Korisnik je osoba, koja koristi naš sistem, odnosno kupac u internet trgovini, dalje u tekstu kupac. Dalje navedeni uvjeti poslovanja uređuju djelovanje internet trgovine 69lab-hrvatska.com, prava kupca te poslovni odnos između prodavatelja i kupca.

2. Narudžba

Kupac po izvršenja narudžbe, radnim danom u roku 24 sata prima potvrdu narudžbe na njegov e-mail ili SMS-om na njegov mobilni telefon. Kupac je u mogućnosti otkazati narudžbu u roku od dva sata od narudžbe, ali ne kasnije od 12 sati. Otkaz narudžbe kupac je dužan podnijeti u pismenom obliku na elektronsku poštu prodavatelja info@69lab-hrvatska.com ili pozivom na broj 099 658 75 01. U slučaju, da kupac ne otkaže narudžbu u navedenom roku, smatrati će se da je ugovor o narudžbi između prodavatelja i kupca sklopljen. Ugovor (narudžba) je pohranjena u elektronskom obliku na serveru prodavatelja i kupcu je dostupna na uvid nakon što kupac pošalje zahtjev na elektronsku poštu prodavatelja info@69lab-hrvatska.com

3. Rok dostave i dostava

Prodavatelj je dužan u dogovorenom roku zapakirati i poslati naručeni proizvod. Ukoliko je narudžba izvršena od strane kupca putem web formulara, SMS-om, ili putem elektronske pošte radnim danom do 12 sati, prodavatelj pošiljku šalje isti radni dan. Ukoliko je narudžba izvršena nakon 12 sati, pošiljku prodavatelj šalje prvi sljedeći radni dan. Pošiljka u pravilu može pristići na željenu adresu kupca u roku od jedan do tri radna dana. Dostavljač dostavlja pošiljke svaki radni dan. Službeni rok dostave je 3 radna dana. Ukoliko kupac ne primi pošiljku u roku od 4 radna dana od primitka potvrde narudžbe/pošiljanja, tada kupac može kontaktirati pošiljatelja na broj 099 658 75 01 ili ga obavijestiti na e-mail: info@69lab-hrvatska.com. Trošak dostave je 35,00 kn Zbog velikog broja zahtjeva naših kupaca koji zahtjevaju izrazitu diskreciju bez kompromisa, pošiljatelj je dužan 69lab proizvode zapakirati i dostaviti kupcu vrlo diskretno; bez oznake sadržaja na vanjskom djelu kuverte ili bilo koje oznake putem koje je moguće bez otvaranja pakiranja saznati sadržaj paketa i tako kompromitirati zagarantiranu diskreciju kupca. 

4. Narudžba proizvoda za stanovnike Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne gore

Ako se nalazite u BiH, Srbiji ili Crnoj Gori a živite u blizini hrvatske granice, često putujete u Hrvatsku ili pak imate rodbinu u Hrvatskoj također imate mogućnost kupnje naših proizvoda na najdiskretniji mogući način. Pošaljite nam na mail info@69lab-hrvatska.com upit za proizvod koji Vas interesira te nam napišite u kojem Vama najbližem mjestu ili gradu u Hrvatskoj želite podići pošiljku. Odgovoriti ćemo Vam s detaljima o preuzimanju. Također, možete nas nazvati na +385 99 658 75 01. 


6. Trošak dostave

Dostava je besplatna za sve narudžbe čiji ukupni iznos prelazi 600,00 kn. Za ostale narudžbe do 600,00 kn trošak dostave iznosi 35,00 kn.

7. Plaćanje

Povrh plaćanja paypalom, kreditnim karticama , moguće je i plaćanje pouzećem u trenutku primitka proizvoda.

Omogućujemo Vam dvije vrste sigurnog plaćanja:
 • Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku proizvoda). Kupac plaća proizvod i trošak dostave dostavljaču. 
 • Drugi način plaćanja je plaćanje kreditnim karticama putem PayPal sustava. PayPal je najsigurniji način plaćanja za kreditne kartice na svijetu te omogućava 100%-tnu sigurnost za kupca ali i za prodavatelja. 

8. Otkaz narudžbe

Kupac je u mogućnosti otkazati narudžbu u roku od dva sata od narudžbe, ali ne kasnije od 12 sati. Otkaz narudžbe kupac je dužan podnijeti u pismenom obliku na elektronsku poštu info@69lab-hrvatska.com ili pozivom na broj 099 658 75 01. U slučaju da kupac ne otkaže narudžbu u navedenom roku, smatrati će se da je ugovor o narudžbi između prodavatelja i kupca sklopljen. Ugovor (narudžba) je pohranjena u elektronskom obliku na serveru prodavatelja i kupcu je dostupna na uvid nakon što kupac pošalje zahtjev na elektronsku poštu prodavatelja info@69lab-hrvatska.com.

9. Pravila otkaza narudžbe i povrata proizvoda u skaldu sa Zakonom o zaštiti potrošača

Za proizvod vrijedi jamstvo u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošaća (ZZPot). Kupac ima pravo u roku od 30 dana vratiti najmanje 3/4 neiskorištenog proizvoda koji mora biti orginalno zapakiran i istog volumena te neoštećen. Kupac je dužan snositi troškove poštarine, odnosno povrata robe. Kupac je dužan obavijestiti prodavatelja o nezadovoljstvu proizvodom i o namjeri povrata najkasnije 14 dana od primitka proizvoda od strane prodavatelja. Namjera povrata proizvoda izražava se isključivo na elektroničku poštu prodavatelja info@69lab-hrvatska.com . Kupac je dužan neupotrebljeni proizvod vratiti prodavatelju u sljedećih 7 dana od slanja obavijesti o nezadovoljstvu s proizvodom isključivo u pisanom obliku, ali ne kasnije od 30 dana od dana primitka proizvoda od strane prodavatelja.

10. Jamstvo povrata novca

Prodavatelj nudi jamstvo na povrat novca kupcu koji nije zadovoljan kupljenim proizvodom. Jamčimo Vam povrat novca ukoliko niste zadovoljni proizvodom. Vaše pravo na povrat novca ukoliko niste zadovoljni proizvodom iskorištavate jednostavno, diskretno i bez pitanja. Kod povratka proizvoda ne smije nedostajati više od 3/4 upakiranog proizvoda, a neiskorištene kapsule moraju biti u originalnom pakiranju. Kupac je obavezan u roku od 14 dana od kupnje obavijestiti prodavatelja o reklamaciji na elektroničku poštu info@69lab-hrvatska.com te je dužan o svom trošku vratiti ostatak neiskorištenog proizvod prodavatelju najkasnije 30 dana od dana primitka proizvoda od strane prodavatelja.

11. Cijene

Cijene proizvoda su navedene u kunama te ne uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV) jer prodavatelj nije u sustavu poreza na dodanu vrijednost. Cijene naznačene na stranici vrijede do isteka zaliha.

12. Odricanje od odgovornosti

Podaci, objavljeni na internet stranici www.69lab-hrvatska.com su namijenjeni isključivo općem informiranju i ne mogu nadomjestiti osobni odlazak liječniku. Ukoliko smatrate, da vam je potrebna liječnička pomoć, obratite se osobnom liječniku ili zdravstvenoj ustanovi. Prodavatelj zadržava pravo izmjene Uvjeta i odredaba u bilo koje vrijeme i u svakom slučaju, bez obzira na razloge i bez prethodne najave. Prodavatelj ulaže napore kako bi se osigurala ažurnost i točnost informacija objavljenih na njegovim stranicama. Unatoč tome, svojstva proizvoda, rok isporuke ili cijena mogu se promijeniti prije nego prodavatelj ažurira podatke na internet stranicama. U tom slučaju, prodavatelj će obavijestiti kupca o promjenama i omogućiti mu da odustane od kupnje ili da zamijeni naručeni proizvod.

Prodavatelj nije odgovoran za sadržaj mišljenja o proizvodima kojeg su napisali korisnici. Prodavatelj nije odgovoran za informacije koje su mišljenje korisnika i oslobođen je bilo kakve odgovornosti koje proizlaze iz podataka u mišljenjima i dojmovima korisnika. 

13. Pravila o privatnosti

Prodavatelj se obavezuje zaštititi sve osobne korisničke podatake u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Prodavatelj će osobne podatke koristiti isključivo za potrebe narudžbi (slanje informativnog materijala, ponudi te računa) te ostalu potrebnu komunikaciju. Osobni podaci niti u kojem slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama. 

14. Pritužbe i sporovi

Prodavatelj poštuje postojeći Zakon o zaštiti potrošača, a obvezan je uspostaviti učinkovit sustav rješavanja pritužbi. Ukoliko kupac ima pritužbe moli se da se obrati telefonom, putem e-maila ili pismeno na adresu. Prodavatelj će u roku od pet radnih dana potvrditi primitak pritužbe i nastaviti dalje komunikaciju s kupcem u dobroj namjeri rješavanja pritužbe ili spora. U dobroj namjeri prodavatelj će nastojati riješiti sve nesuglasice, pritužbe ili sporove mirnim putem.

Upravitelj trgovine:                                       

69lab
Viking Retail LTD
2nd Floor Queens House, 180 Tottenham Court Road
London W1T 7PD, Great Britain
Email: info@69lab-hrvatska.com
GSM za Hrvatsku: 099 658 75 01 Mišljenja zadovoljnih korisnika (slike su simbolične)
 • Za razliku od drugih proizvoda učinak je odmah vidljiv i različit od drugih koje sam probao jer mi više ne treba unaprijed plan i priprema. Također, djeluje samo jednu noć što je veliki plus jer nakon odnosa mogu normalno funkcionirati i ići raditi. Odličan proizvod!
  Roberto 46
 • Odlična internet trgovina za nas. Svaki mjesec probamo nešto novo, a Optiman i Delayer koristimo stalno. Kvalitetni proizvodi i super brza diskretna dostava je ono što se nama izrazito sviđa.
  Mi dvoje
 • Kombinacija Optimana i Delayera je neopisiva. To je sve što sam htio! Uživam u dugom seksu i mogu izdržati koliko želim. A ni cura se ne buni kad je erekcija tvrda ko kamen. Odlično je to što pakirate vaše proizvode diskretno tako da nitko ne može znati ništa o meni i što se događa. Hvala

  Elvis 26
 • Optiman je rješenje za svakog muškarca srednjih godina! Ja sam stvarno iznenađen djelovanjem. Nisam mislio da ću se osjećati kao i kad sam bio mlađi. Proizvod me definitivno vratio u mladost, a to mi je najbitnije!

  OptiMan
 • Pozdrav! Optiman mi je produžio život. Obolio sam od dijabetesa i odlučio sam da neću posegnuti za farmaceutskim tabletama nego pokušati samo s nečim prirodnim. Na internetu sam pronašao Optiman i nakon kraćeg razmišljanja, naručio ga. Priznajem da sam na početku bio skeptičan o učinkovitosti, ali nakon što sam ga probao erekcija je bila točno onako kako i piše. Jača i duža! Nakon nekoliko mjeseci korištenja, nisam imao problema, a i cijena je pristupačna. Definitivno ostajem uz Optiman! Hvala

  Josip 73
 • Super proizvod! Čvrsta erekcija, nemam nuspojava i kad obavim svoje, brzo se oporavim! Vrijedi svaku kunu! Preporučujem svima! Pozdrav


  Dubravko 58
 • Optiman moram imati uvijek uz sebe jer nikad ne znam što će se dogodit. Najveći plus je učinak. Ima super brz učinak i ako osjetim da mi treba pomoć odmah je uz mene. Nuspojave nisam još primijetio i nadam se da će tako ostati. Super proizvod!


  Petar
 • U mojim godinama kada muškarci obično pokazuju simptome erektilne disfunkcije, ni ja nisam iznimka. Međutim sretan sam da imam Optiman. On me odlično služi u tom području. Djeluje mi oko 8 sati što mi je sasvim u redu jer nakon toga mogu normalno funkcionirati. Uvijek je uz mene tako da me žena više ne može uhvatiti nespremnog, a što mi je najbolje je da proizvod nema nuspojava! Lp

  G.59
Kontakt Uvjeti poslovanja
0 proizvoda u vašoj košarici
Ukupno:
0,00 kn