FAQ |

Orgazmi i sperma

Problem nedovoljne količine sperme je prije svega problem starije muške populacije. Međutim, zbog stresa i nezdravog načina života s ovim problemom suočava se sve više mlađih muškaraca. Više sjemene tekućine rezutira jačim i intenzivnijim orgazmima i smanjuje vrijeme oporavka između orgazama...
Količina sjemene tekućine i njen okus dva su najčešća seksualna problema koja muče muškarce.

Problem nedovoljne količine sperme je prije svega problem starije muške populacije. Međutim, zbog stresa i nezdravog načina života s ovim problemom suočava se sve više mlađih muškaraca. Više sjemene tekućine rezutira jačim i intenzivnijim orgazmima i smanjuje vrijeme oporavka između orgazama. Veća količina sperme u tijelu brže i burnije  djeluje na mišiće, a orgazmi su jači i dugotrajniji. Oragazmi su povezani sa sustavom mišića na koje utječu iznimno brzo i intenzivno. U sustavu mišića koji su aktivni  prilikom orgazma povezani su trtični mišić, analni kanal, rektum, prostata, perineum, sjemene žljezde i mišići oko penisa. Ovi mišići djeluju samo u slučaju kad postoji dovoljno sjemena za ejakulaciju. U trenutku završetka izljeva sjemena (ejakulacije) i orgazmu je kraj. Za ponovnu aktivnost potrebno je pričekati da organizam proizvede dovoljnu količinu sjemena. Količina sjemena ne utječe samo na duljinu trajanja orgazma već i na njegov intenzitet. Što je količina sjemena veća, mišići za ejakulaciju biti će aktivniji.  Uz pomoć prirodnih sastojaka u kapsulama Voluman možete značajno ubrzati proizvodnju sperme, kvalitetu sperme, a također možete utjecati na količinu proizvedenog sjemena te na taj način direktno utjecati na duljinu i intenzitet orgazma ili na bolju plodnost.
erekcija

Okus sperme je također važan faktor u seksualnom odnosu. Pogotovo tijekom oralnog odnosa gdje loš okus sperme može biti vrlo neugodan za mnoge žene koje izbjegavaju oralni odnos prije svega zbog lošeg okusa sperme.

NAŠE RJEŠENJE:

VOLUMAN kapsule za više sperme

VOLUMAN kapsule za više sperme

Da li ste ikad između orgazma pomislili, kako bi bilo, kada bi se trenutak zaustavili i jednostavno dugo uživali u orgazmu? Lako si možete predočiti, kako bi bilo, kada bi vaš orgazam trajao trostruko dulje nego do sada uz obilan izljev sperme.
Kontakt Uvjeti poslovanja
0 proizvoda u vašoj košarici
Ukupno:
0,00 kn