FAQ |

Naši proizvodi

O nama

Od 2008. godine institut 69 lab razvija proizvode namijenjene intimnom i seksulanom životu, proizvode koji danas znatno utječu na kvalitetu života brojnih pojedinaca. Proizvodi 69 lab su vrhunske kvalitete, testirani su i imaju sve certifikate kvalitete te potrebne registracije za prodaju na europskom i američkom tržištu. 69 LAB proizvodi obogatit će Vašu intimu i pomoći Vam da postanete bolji ljubavnici. Do sada smo već pomogli tisućama muškaraca u cijelom svijetu, pa zašto ne bi i Vama. Provjerite našu cijelu ponudu.

Internet trgovina:

Naša Internet trgovina namijenjena je diskretnoj prodaji aktivnih seksualnih pomagala. Zbog intimne prirode tih proizvoda pobrinuli smo se da su svi paketi neoznačeni i diskretno dostavljeni. Naš prioritet je zaštita identiteta  kupca. U isto vrijeme omogućili smo Vam najjednostavniji način plaćanja i najbržu moguću isporuku.

Samo najkvalitetniji proizvodi
Stojimo iza naših proizvoda te smo za njihovo djelovanje spremni garantirati. Iz tog razloga vam nudimo  u slučaju nezadovoljstva garanciju povrata čitavog iznosa proizvoda.

Sigurno plaćanje
Osim plaćanja putem PayPal-a, kreditnim karticama i bankovne transakcije, također Vam nudimo i plaćanje pouzećem. Sva plaćanja su 100% sigurna i zaštićena.

Apsolutna diskrecija
Zalažemo se za diskreciju i čuvanje osobnih podataka naših kupaca. Pošiljke su neoznačene i diskretne. Osim toga, omogućujemo i poste restante primanje pošiljki.

Učinkovita podrška strankama
Nudimo Vam učinkovitu telefonsku podršku svakim radnim danom između 09 i 15 sati te internet podršku 24 h dnevno svaki dan.

Mišljenja korisnika
Primili smo više od tisuću pozitivnih mišljenja. Naši proizvodi pomažu, rješavaju probleme i  odnose koji su zapeli u kolotečinu, povećavaju samopouzdanje, pomlađuju, učinili su vas superiornim ljubavnicima... Vašim mišljenjima o prozvodima pridodajemo veliku pažnju. Zahvalni smo vam za svako mišljenje, pozitivno ili negativno.  Internet trgovinu, naše poslovanje  i proizvode poboljšavamo i na temelju vaše pomoći, prijedloga, kritika, ali i pohvala te postajemo bolji, učinkovitiji i brži.

69lab
Viking Retail LTD
Frejgatan 13
11479 Stockholm
Sweden
69labEmail: info@69lab-hrvatska.com
GSM za Hrvatsku: 099 658 75 01
Mišljenja zadovoljnih korisnika (slike su simbolične)
 • Za razliku od drugih proizvoda učinak je odmah vidljiv i različit od drugih koje sam probao jer mi više ne treba unaprijed plan i priprema. Također, djeluje samo jednu noć što je veliki plus jer nakon odnosa mogu normalno funkcionirati i ići raditi. Odličan proizvod!
  Roberto 46
 • Odlična internet trgovina za nas. Svaki mjesec probamo nešto novo, a Optiman i Delayer koristimo stalno. Kvalitetni proizvodi i super brza diskretna dostava je ono što se nama izrazito sviđa.
  Mi dvoje
 • Kombinacija Optimana i Delayera je neopisiva. To je sve što sam htio! Uživam u dugom seksu i mogu izdržati koliko želim. A ni cura se ne buni kad je erekcija tvrda ko kamen. Odlično je to što pakirate vaše proizvode diskretno tako da nitko ne može znati ništa o meni i što se događa. Hvala

  Elvis 26
 • Optiman je rješenje za svakog muškarca srednjih godina! Ja sam stvarno iznenađen djelovanjem. Nisam mislio da ću se osjećati kao i kad sam bio mlađi. Proizvod me definitivno vratio u mladost, a to mi je najbitnije!

  OptiMan
 • Pozdrav! Optiman mi je produžio život. Obolio sam od dijabetesa i odlučio sam da neću posegnuti za farmaceutskim tabletama nego pokušati samo s nečim prirodnim. Na internetu sam pronašao Optiman i nakon kraćeg razmišljanja, naručio ga. Priznajem da sam na početku bio skeptičan o učinkovitosti, ali nakon što sam ga probao erekcija je bila točno onako kako i piše. Jača i duža! Nakon nekoliko mjeseci korištenja, nisam imao problema, a i cijena je pristupačna. Definitivno ostajem uz Optiman! Hvala

  Josip 73
 • Super proizvod! Čvrsta erekcija, nemam nuspojava i kad obavim svoje, brzo se oporavim! Vrijedi svaku kunu! Preporučujem svima! Pozdrav


  Dubravko 58
 • Optiman moram imati uvijek uz sebe jer nikad ne znam što će se dogodit. Najveći plus je učinak. Ima super brz učinak i ako osjetim da mi treba pomoć odmah je uz mene. Nuspojave nisam još primijetio i nadam se da će tako ostati. Super proizvod!


  Petar
 • U mojim godinama kada muškarci obično pokazuju simptome erektilne disfunkcije, ni ja nisam iznimka. Međutim sretan sam da imam Optiman. On me odlično služi u tom području. Djeluje mi oko 8 sati što mi je sasvim u redu jer nakon toga mogu normalno funkcionirati. Uvijek je uz mene tako da me žena više ne može uhvatiti nespremnog, a što mi je najbolje je da proizvod nema nuspojava! Lp

  G.59
Kontakt Uvjeti poslovanja
0 proizvoda u vašoj košarici
Ukupno:
0,00 kn