FAQ |

Naši proizvodi

FAQ

Gdje se nalazi vaša trgovina?

Naša poslovna politika je da nemamo fizičku trgovinu ili salon. Imamo isporučno skladište i internet trgovinu. Takvim načinom poslovanja smanjujemo troškove prodaje, marketinga i ostale troškove te smo vam u mogućnosti nuditi proizvode po najnižim cijenama. Naše mišljenje je da je prodaja preko internet trgovine najintimnija i najdiskretnija vrsta kupnje u kojoj nikada ne mora doći do izravnog kontakta između prodavatelja i kupca.

Kako vas možemo kontaktirati?

Nudimo Vam učinkovitu telefonsku podršku svaki radni dan između 9 i 15 sati te internetsku podršku 24 sata na dan svaki dan.

Kakvi su uvjeti plaćanja?

Povrh plaćanja paypalom, kreditnim karticama , moguće je i plaćanje pouzećem u trenutku primitka proizvoda.

Omogućujemo Vam dvije vrste sigurnog plaćanja:
 • Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku proizvoda). Kupac plaća proizvod i trošak dostave dostavljaču. 
 • Drugi način plaćanja je plaćanje kreditnim karticama putem PayPal sustava. PayPal je najsigurniji način plaćanja za kreditne kartice na svijetu te omogućava 100%-tnu sigurnost za kupca ali i za prodavatelja.

Da li će moja pošiljka biti diskretno zapakirana?

Sve pošiljke će biti diskretno pakirane bez našeg logotipa ili bilo kakve oznake na vanjskom djelu pošiljke kojom bi se npr. putem internetskih tražilica moglo otkriti o kojem je proizvodu riječ. Garantiramo vam diskreciju na najvišem nivou.

Da li će se vidjeti što se nalazi unutar pošiljke?

Ne, pošiljke su u potpunosti diskretno pakirane i neoznačene.  

Sve pošiljke šaljemo diskretno i bez naših logotipa ili bilo koje oznake putem koje se izvana može identificirati sadržaj paketa. Vaša diskrecija nam je iznimno važna.

Kada mogu očekivati dostavu?

U slučaju da je narudžba izvršena radnim danom do 11 sati, pošiljka će biti poslana isti radni dan. Pošiljku možete očekivati kroz 2 radna dana. U slučaju da ju niste primili nakon 4 radna dana, molimo Vas da nas nazovete 099 658 75 01

Kako mogu naručiti proizvode ako se nalazim u Bosni i Hercegovini, Srbiji ili Crnoj Gori?


Ako se nalazite u BiH, Srbiji ili Crnoj Gori a živite u blizini hrvatske granice, često putujete u Hrvatsku ili pak imate rodbinu u Hrvatskoj također imate mogućnost kupnje naših proizvoda na najdiskretniji mogući način. Pošaljite nam na mail info@69lab-hrvatska.com upit za proizvod koji Vas interesira te nam napišite u kojem Vama najbližem mjestu ili gradu u Hrvatskoj želite podići pošiljku. Odgovoriti ćemo Vam s detaljima o preuzimanju.

Koliko iznosi trošak dostave?

Dostava je besplatna za sve narudžbe čiji ukupni iznos prelazi 600,00 kn. Za ostale narudžbe do 600,00 kn trošak dostave iznosi 35,00 kn.


Mišljenja zadovoljnih korisnika (slike su simbolične)
 • Za razliku od drugih proizvoda učinak je odmah vidljiv i različit od drugih koje sam probao jer mi više ne treba unaprijed plan i priprema. Također, djeluje samo jednu noć što je veliki plus jer nakon odnosa mogu normalno funkcionirati i ići raditi. Odličan proizvod!
  Roberto 46
 • Odlična internet trgovina za nas. Svaki mjesec probamo nešto novo, a Optiman i Delayer koristimo stalno. Kvalitetni proizvodi i super brza diskretna dostava je ono što se nama izrazito sviđa.
  Mi dvoje
 • Kombinacija Optimana i Delayera je neopisiva. To je sve što sam htio! Uživam u dugom seksu i mogu izdržati koliko želim. A ni cura se ne buni kad je erekcija tvrda ko kamen. Odlično je to što pakirate vaše proizvode diskretno tako da nitko ne može znati ništa o meni i što se događa. Hvala

  Elvis 26
 • Optiman je rješenje za svakog muškarca srednjih godina! Ja sam stvarno iznenađen djelovanjem. Nisam mislio da ću se osjećati kao i kad sam bio mlađi. Proizvod me definitivno vratio u mladost, a to mi je najbitnije!

  OptiMan
 • Pozdrav! Optiman mi je produžio život. Obolio sam od dijabetesa i odlučio sam da neću posegnuti za farmaceutskim tabletama nego pokušati samo s nečim prirodnim. Na internetu sam pronašao Optiman i nakon kraćeg razmišljanja, naručio ga. Priznajem da sam na početku bio skeptičan o učinkovitosti, ali nakon što sam ga probao erekcija je bila točno onako kako i piše. Jača i duža! Nakon nekoliko mjeseci korištenja, nisam imao problema, a i cijena je pristupačna. Definitivno ostajem uz Optiman! Hvala

  Josip 73
 • Super proizvod! Čvrsta erekcija, nemam nuspojava i kad obavim svoje, brzo se oporavim! Vrijedi svaku kunu! Preporučujem svima! Pozdrav


  Dubravko 58
 • Optiman moram imati uvijek uz sebe jer nikad ne znam što će se dogodit. Najveći plus je učinak. Ima super brz učinak i ako osjetim da mi treba pomoć odmah je uz mene. Nuspojave nisam još primijetio i nadam se da će tako ostati. Super proizvod!


  Petar
 • U mojim godinama kada muškarci obično pokazuju simptome erektilne disfunkcije, ni ja nisam iznimka. Međutim sretan sam da imam Optiman. On me odlično služi u tom području. Djeluje mi oko 8 sati što mi je sasvim u redu jer nakon toga mogu normalno funkcionirati. Uvijek je uz mene tako da me žena više ne može uhvatiti nespremnog, a što mi je najbolje je da proizvod nema nuspojava! Lp

  G.59
Kontakt Uvjeti poslovanja
0 proizvoda u vašoj košarici
Ukupno:
0,00 kn