FAQ |

Bolji seks


Sedam savjeta s kojima ćete si jednostavno pomoći da dođete do bolje erekcije.
Sedam savjeta s kojima ćete si jednostavno pomoći da dođete do bolje erekcije.

1. Pazite na zdravlje
Kontrolirajte čimbenike kao što su visok krvni tlak, dijabetes, kronične bolesti, itd. Jedite zdravo. Pretjerana tjelesna masa može negativno utjecati na zdravlje, a time i na seks.  Vježba: dodavanje gibanja dnevnoj rutini povećava izdržljivost, smanjuje umor i doprinosi seksualnoj izdržljivosti. Izbjegavajte alkohol i cigarete jer oboje negativno utječu na sposobnost postizanja i održavanja erekcije.

2. Vježbajte
Uz redovitu vježbu dodatnu pozornost posvetite mišićima donjeg dijela trbuha i učvrstite ih kako bi vam pomogli u postizanju erekcije. Također možete početi s Kegelovim vježbama za muškarce osiguravajući si dugotrajniji užitak. Pretjerana tjelesna masa može negativno utjecati na zdravlje, a time i na seksualnost.

3. Budite iznad
Položaji u seksu koji zahtjevaju da ste vi gore, osigurati će vam tvrđu erekciju, a time i bolji osjećaj. Ako se dogodi da ste dolje, budite u mogućnosti postavljati ritam.

4. Poslužite se seksualnim pomagalima
Možete probati nešto novo i drugačije; s partnerom posjetite trgovinu seksualnih igračaka i priuštite si kupnju s kojom ćete se dugo zabavljati. U slučaju da imate problema u seksu kao što su prerana ejakulacija, erektilna disfunkcija, mali penis ili male količine sperme, znajte da postoji učinkovito rješenje za te probleme. Neki od njih su predstavljeni i ponuđeni na ovim stranicama.

5. Vježbom do savršenstva
Saznajte kako produžiti svoj užitak jer svaka erekcija nije razlog da odmah dođe do orgazma. Ljubite se sporije, uživajte u trenutku i produžite ga; usredotočite se na nju, igrajte nestašne igre... Ako niste sigurni u sebe, stavite prezervativ kako bi bili sigurni da ćete zadržati ejakulaciju. Budite seksulano aktivni: preduga suzdržanost od seksa dodatno otežava spolni odnos, a redovitim spolnim odnosom doprinosite kvaliteti seksa.

6. Eksperimentirajte
Eksperimentirajte s novim seksualnim položajima i tehnikama: ove promjene mogu doprinijeti rješavanju problema koji se inače javljaju tijekom seksa.

7. Opustite se
Stres je čimbenik koji je stresan za sve pa tako i za postizanje erekcije, stoga neka ostane van spavaće sobe. Ne opterećujte se time koliko je velik vaš penis i kakva će biti vaša erekcija. Nemojte se bojati intimnosti. Vjerovanje da će više seksualnih partnera doprinijeti većem opuštanju i poboljšati seksualni život, nije uvijek istina. Naučite uživati u intimnosti: seks je više od orgazma. Ne zaboravite na jednostavne užitke poput ljubljenja i grljenja.

NAŠE RJEŠENJE:

AQUAMAN  pumpa za povećanje penisa

AQUAMAN pumpa za povećanje penisa

koja bez imalo sumnje donosi najbolje rezultate! Trajno,sigurno i učinkovito rješenje za veći penis.
OPTIMAN kapsule za erekciju

OPTIMAN kapsule za erekciju

sastavljene su od posebno probranih prirodnih sastojaka koji su pomiješani u pravilnom i djelotvornom omjeru. Kapsule Optiman tvore jedinstvenu formulu za uklanjanje problema s erekcijom i povećavaju seksualnu snagu.
DELAYER odgađa ejakulaciju

DELAYER odgađa ejakulaciju

69 LAB Delayer sprej je prirodni proizvod koji učinkovito spriječava preranu ejakulaciju. Upotreba je jednostavna i sigurna.Delayer je namijenjen svim muškarcima koji žele odgoditi preuranjenu ejakulaciju i produžiti trajanje seksualnog odnosa.
VOLUMAN kapsule za više sperme

VOLUMAN kapsule za više sperme

Da li ste ikad između orgazma pomislili, kako bi bilo, kada bi se trenutak zaustavili i jednostavno dugo uživali u orgazmu? Lako si možete predočiti, kako bi bilo, kada bi vaš orgazam trajao trostruko dulje nego do sada uz obilan izljev sperme.
RESIZER kapsule za povećanje penisa

RESIZER kapsule za povećanje penisa

Resizer kapsule izrađene su od savršene kombinacije biljaka i antioksidansa. Pomažu svakom muškarcu sigurno povećati veličinu, širinu i jednostavno obnoviti tvrdoću penisa bez štetnih nuspojava.
Kontakt Uvjeti poslovanja
0 proizvoda u vašoj košarici
Ukupno:
0,00 kn